Weer prijs!

Weer prijs!

Prijsuitreiking 17.00 uur.... De muziek werd harder, men werd naar het podium gevraagd. De prijsuitreiking gaat beginnen. Met klasse 1 werd begonnen... Nu nog redelijk relaxt omdat ik pas vanaf klasse 14 mee doe. Toen was klasse 14 aan de b... Weer prijs!

PRIJS!

PRIJS!

Na wat rond gelopen te hebben hoorde ik plots mijn naam door de speakers roepen. Of ik naar het podium wilde komen, ik had een special prize gewonnen. Huh? was de prijsuitreiking nu al begonnen? Dus ik snel naar het podium. Inderdaad, ik had prijs! Het ... PRIJS!

De wedstrijd

De wedstrijd

Eenmaal aangekomen in Veldhoven al baggerend door de regen en modder, was ik binnen et mijn modellen. Entree betaald, nu opzoek naar de tafel van de vooraf inschrijvingen. Ik had alles online ingeschreven, dit was niet alleen goedkoper, maar ook makkelijker. Na een e... De wedstrijd

SMC 2013

SMC 2013

Scale Model Challenge 2013 Het er naar toe werken. Ik had mijzelf ingeschreven voor SMC 2013 te Veldhoven. Eers wilde ik dit niet, omdat ik twijfelde of zo'n wedstrijd wel wat voor mij zou zijn. Maar op aanraden van vrienden van over de At... SMC 2013