Scale Model Challenge 2013

Weer prijs!

Weer prijs!

Prijsuitreiking

17.00 uur.... De muziek werd harder, men werd naar het podium gevraagd. De prijsuitreiking gaat beginnen.

Met klasse 1 werd begonnen... Nu nog redelijk relaxt omdat ik pas vanaf klasse 14 mee doe. Toen was klasse 14 aan de beurt... 14 is de klasse van de historische figuren, en daar deed mijn vietnam buste aan mee. Helaas... geen prijs. Maar ik had er al een spesial prize mee gewonnen dus ik was al tevreden.

Klasse 23... Diorama's standaard. Geen prijs. Ik ben er later achter gekomen dat ik meer kans had gemaakt als ik een foto boekje van de bouw van het diorama had bij gevoegd. Vele andere bouwers hadden dat namelijk ook gedaan. Ah.. goede les voor volgend jaar!

Klasse 29  militairy vehicles... BRONS!! Jawel, mijn Marder III heeft de bronze plak! Haha! Nou dat is eer van mij werk! Erg blij mee, en zeker een reden om terug te gaan naar SMC 2014!

Ik heb al diverse ideen voor volgend jaar, dus ik ga er weer naar toe werken. Dit maal heb ik een heel jaar om mijn plannen door te voeren. Hopen op weer een mooi resultaat voor volgend jaar! Even goed, ik vond het geweldig om deze ervaring mee te maken, en ik heb vooral veel LOL gehad, en daar gaat het om met deze hobby!

 

Groet, FransPlaats een reactiecaptcha