Sd.Kfz 222

Tool boxes

Tool boxes

Tool boxes gevouwen.

Ok, ik ben met veels te veel dingen tegelijk bezig geweest. Voornamelijk met een ander project, namelijk een Tiger-1 early production die ik echt even af wou maken. Ik zal van deze tiger ook een afbeelding posten, misschien wel leuk. Meer van deze Tiger is te zien op: http://www.flickr.com/photos/fly1ngdutchm4n/

Maar goed, terug naar de Sd.Kfz 222  Zoals ik al zei heb ik nog niet veel nieuws kunnen doen, maar ik heb tussendoor toch nog wel even tijd gevonden om de tool boxes te vouwen van Photo Etch. Nog een heel gepriegel, aangezien ook deze echt werkende scharnieren bevatten. Ik heb er dan ook voor gekozen deze scharnieren werken te houden, zodat ik dit model met open deuren kan presenteren. Wat er precies in deze boxen komt te liggen weet ik nog niet, volgens wat referentie foto's zaten deze boxen vol met munitie en gereedschap. Dit zal ik dus ook doen.  Het voertuig komt in een Afrika korps uitvoering, dus wellicht wat water flessen zal er ook in te vinden zijn.

Tot zo ver deze korte update, volgende week ga ik weer beginnen aan dit mooie model. Er is nog heel wat meer P/E te vouwen, zoals nog wat boxen aan de bumpers, de richtingaanwijzers en nog meer kleine dingen. Daarna: Verven!

Tot een volgende update!Plaats een reactiecaptcha