blogs

Hms Kent F79 (Trumpeter)

Na twee schepen in respectievelijk 1:600 en 1:700 gebouwd te hebben te weten Hms Minerva en Hms Tiger,ben ik nu al weer een poos bezig met de Trumpeter kit Hms Kent.

Inhoudsopgave


Update

Ben momenteel een weer een stapje verder met de Hms Kent en heb zo ongeveer 80% van de plastic onderdelen verwerkt ook heb ik het grootste deel van de transfers al aangebracht en het is mooi om te zien dat het schip daardoor echt helemaal opfleurt. Ik ga de upgrade s... Update

Foutjes

Hms Kent heeft als pennant nummer geen F79 maar nummer F78 dus zat ik lekker mis. Maar daar blijft het niet bij aangezien ik het voorste eiland met de brug verkeerd had gemonteerd,erg slordig. Maar goed ondertussen alles weer netjes opgelost en zit het allemaal zo... Foutjes

Eerste blog ooit.

Eerste blog ooit.

Hallo allemaal Dit is mijn eerste blog ooit dus nog wat onwennig allemaal. Ben sinds een half jaar weer lekker aan scheepsmodellen het prutsen en zal proberen daar zo af en toe wat verslag van te doen. Heb twee modellen zo goed als afgerond en ben nog een beetje z... Eerste blog ooit.