F3P finale 2013

F3P finale 2013

Afgelopen zondag was de grote F3P finale in Zevenbergen. Het NK indoor precisie kunstvlucht werd voor de derde maal in sporthal De Borgh gevlogen. In de grote hal wist Van der Vecht voor de achtste keer de titel te veroveren in de A klasse. F3P finale 2013

Verslag van De Modelbouwshow 2013

Verslag van De Modelbouwshow 2013

Dit hele weekend stonden de Zeelandhallen in het teken van modelbouw. Dat modelbouw een breed onderwerp is bleek door de grote diversiteit aan diorama's, modelspoorbanen, plastic modelbouw, slotracing, RC tanks, RC vliegtuigen, RC heli's, RC boten, RC auto's en veel, heel veel LEGO. Er waren een drietal hallen waarbij de derde hal zelfs volledig in het teken stond van LEGO. Zaterdag was de drukst bezochte dag, dit kwam mede door het slechte weer op zondag. Verslag van De Modelbouwshow 2013

Man overleden door botsing met RC vliegtuig

Man overleden door botsing met RC vliegtuig

Dat RC vliegtuigen zeer gevaarlijk kunnen zijn weet iedere modelbouwer toch ging het afgelopen zondag helaas weer mis in Stuttgart. Een 53 jarige Duitser kwam te overlijden nadat er een RC zweefvliegtuig in volle vaart tegen zijn hoofd aan vloog. De man is vervolgens in een ambulance naar het ziekenhuis gereden maar is in het ziekenhuis komen te overlijden aan zijn verwondingen. Man overleden door botsing met RC vliegtuig