Zelfbouw RC tank

Zelfbouw RC tank

Van eenvoudige mini RC tanks tot zeer gedetailleerde bestuurbare tanks die echt kunnen vuren. Het is mogelijk een complete kit te kopen maar het zelf bouwen van een tank is een uitdaging die mogelijk een aantal jaren zal duren. Ga je voor een RC tank met een schaal van 1 op 5 of toch kleiner? In dit artikel geven we je een globale introductie in het bouwen van je eigen RC modelbouw tank. Zelfbouw RC tank

RC driften

RC driften

Het driften met een RC auto is erg populair maar wat heb je precies nodig om te driften en waar moet je op letten bij de aanschaf van je eerste RC drift car? RC driften

Hoe werkt een vliegtuig?

Hoe werkt een vliegtuig?

Als je je bedenkt wat een vliegtuig weegt is het wonderbaarlijk dat zo’n grote massa kan vliegen. Of toch niet? We leggen in dit artikel uit waarom een vliegtuig kan vliegen. Als RC piloot is het natuurlijk leuk en goed om de theorie achter je RC toestel te begrijpen. Hoe werkt een vliegtuig?

Epoxy

Epoxy

Epoxy is een veelzijdig product dat breed in zetbaar is. Hoe breng je epoxy aan en wat is bijvoorbeeld de uithardingstijd of juiste uithardingstemperatuur voor een stevige epoxylaag? Epoxy

P/E Photo Etch

P/E Photo Etch

Na het bouwen van plastic modellen "recht uit de doos", begint bijna elke bouwer na een tijdje te denken over het toevoegen van extra "photo etched" details. Op deze manier kunnen de modellen nog realistischer en gedetailleerder worden.  P/E Photo Etch

3D printer

3D printer

Wat is een 3D printer precies en kan je het ook praktisch toepassen in de modelbouw? Wat heb je allemaal nodig om je eigen 3D modellen te maken? 3D printer