PPM, PCM, FM en AM modulatie

PPM, PCM, FM en AM modulatie

AM, FM, PPM, PCM, modulatie wat betekenen nu al die termen en wat is het of waar wordt het voor gebruikt? Zonder dat je het weet kom je dagelijks in aanmerking met modulatie en niet alleen in de modelbouw. Sinds de jaren 60 kwamen de eerste RC modellen op de makrt en dezelfde principes die toen gebruikt werden worden vandaag de dag nog steeds gebruikt voor het besturen van je model. PPM, PCM, FM en AM modulatie

Wat is modelbouw?

Wat is modelbouw?

Modelbouw is het maken van modellen vaak schaalmodellen. Hoe wel modelbouw voor vele een hobby is zijn er ook professionele modelbouwers. Er zijn hiervoor verschillende toepassingen zoals maquette’s, simulaties voor scheepsbouwers, special effects in films,... Modelbouw is geschikt voor alle leeftijden van jong tot oud! Wat is modelbouw?

Balsa hout

Balsa hout

Balsa wordt veelvuldig gebruikt in de modelbouw. Maar wat is balsa hout eigenlijk, wat zijn de eigenschappen, is balsa duurzaam en kan je het eigenlijk makkelijk bewerken? Balsa hout

RC simulator

RC simulator

Wat is een radiografische flight simulator, welke type sims zijn er en waar moet je op letten bij de aanschaf? RC simulator