Disclaimer

Algemeen

Modelbouw.nl, verleent u hierbij toegang tot www.modelbouw.nl (de Website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Modelbouw.nl en derden zijn aangeleverd. Modelbouw.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Modelbouw.nl. In geen enkel geval zal Modelbouw.nl verantwoordelijk zijn voor wat voor schade dan ook (inclusief en zonder beperking, directe en indirecte zaakschade, winstverlies, verlies van bedrijfsinformatie of elk ander mogelijk verlies) voortkomend uit het gebruik of misbruik van de Website of door een foute berichtgeving op de Website.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Modelbouw.nl oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Modelbouw.nl zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

De Website bevat links naar website van derden en is niet verantwoordelijk voor schade ontstaan als gevolg van het gebruik van deze links.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Modelbouw.nl en haar gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Modelbouw.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken.

Door het plaatsen van content op de Website verleent de gebruiker die de content plaatst toestemming aan Modelbouw.nl om deze content zonder vergoeding te publiceren, aan te passen en of commercieel te exploiteren. De gebruiker doet voorzover wettelijk mogelijk afstand van de op de content rusterende persoonlijkheidsrechten. De gebruiker garandeert dat hij de benodigde toestemming van eventuele derden heeft verkregen voor het plaatsen van content en deze content geen inbreuk maakt op (intellectuele) eigendomsrechten van derden.

Laatste agenda

Laatste reacties

Zelf modelbouw bomen maken

Modelbouw bomen maken schaal 1.72

Modelspoorbaan ontwerpsoftware

In bovenstaande lijst ontbreekt een van de meest populaire railplanprogramma's...

Johan over zijn motorfietsen, auto’s en modelspoorbaan

Hoi RVerhoog, dankjewel voor je tip. We hebben de afbeeldingen...

Johan over zijn motorfietsen, auto’s en modelspoorbaan

Mooie rapportage en een euke hobby maar het ontzettend kleine...

Modelbouw blogs

Zelf een mooi model of volop aan het bouwen?

Deel jouw model met andere fanatieke modelbouwers!

Starten!

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.